Nosaltres

Hola sóc Margarita Herrera, gràcies a el suport de la meva família, avui puc regentar la casa rural El Forn de Freixenet i fer el meu somni realitat.

El Forn de Freixenet és una casa rural amb l’objectiu de combinar l’entorn natural, ple d’un munt de rutes i d’història medieval, amb un servei d’allotjament i hostaleria de qualitat, amb totes les comoditats que aporten els serveis clàssics d’un hotel. Situada a la comarca de la Segarra, província de Lleida, concretament a Freixenet de Segarra que és una entitat de població que pertany a Sant Guim de Freixenet.

A El Forn de Freixenet oferim un servei d’allotjament en règim d’habitacions amb esmorzar inclòs. Oferim sopars tots els dies i dinars per encàrrec.

La gran diferència amb relació a altres cases rurals és que no es lloga la casa sencera, sinó que s’ofereix un servei i una atenció personalitzada, amb neteja diària.

A El Forn de Freixenet, nosaltres intentem que els clients gaudeixin de tots els serveis que puguin necessitar.

Agraïm la vostra confiança i esperem veure-us ben aviat a casa nostra.
Fins aviat!!

"El lloc de descans ideal si busques tranquil·litat i natura en un entorn rural"

- OFERTES -

ALLOTJAMENT EN HABITACIÓ DOBLE
ESMORZAR
COPA DE BENVINGUDA
*Música en directe dissabtes segons programació

140€ / nit

RESERVAR SPA PER A DUES PERSONES
Per gaudir de l’Spa, cal fer una reserva prèvia mitjançant una trucada al telèfon 97 355 65 22 o un correu electrònic a info@elforndefreixenet.com
(servei no inclòs en el preu de la reserva de l’habitació)

En El Forn te ofrecemos una estancia inolvidable