Ruta de les Dues Valls

Tipo: BTT

Dificultad: Baja

Total recorrido: 23,4 km.

Punto de partida y llegada: Sant Guim de Freixenet

Merecen una parada:

Sant Guim de Freixenet

Sant Julià de Estaràs

Santa María de Gàver

Fuentes del Sió en Gàver

Montfalcó Murallat

Descripció:

Entre les valls de l’Sió i de l’Freixenet es troben dos elements principals de el patrimoni Segarra: el Celler Cooperatiu de Sant Guim de Freixenet i Montfalcó Murallat. El Celler és una obra de Cèsar Martinell que mostra elements d’arrel gaudiniana i que està relacionat amb els programes de desenvolupament agrari empresos per la mancomunitat de Catalunya (1920)

Després de passar prop de la gran església barroca de Sant Guim de la Rabassa, la casa senyorial d’origen gòtic d’Estaràs i, sobretot, l’església de Sant Julià, amb les parets romàniques i les sepultures amb les armes dels Villalonga, es troba Montfalcó Murallat.

La Ruta de les Dues Valls s’inicia en els pendents que des de les estribacions de l’Tossal Magre (781 m) s’encaminen a el ciclista cap a la vall de Freixenet i, a l’N d’el recorregut, recorre els plànols elevats que separen les valls de l’Sió i de l’Ondara, a través d’un paisatge genuïnament Segarra on abunden l’ordi, el blat i els ametllers.

Se descriu el paisatge primaveral de la Segarra, on les onades de la mar d’ordi el fan extraordinàriament especial.

- OFERTES -

ALLOTJAMENT EN HABITACIÓ DOBLE
ESMORZAR
COPA DE BENVINGUDA
*Música en directe dissabtes segons programació

140€ / nit

RESERVAR SPA PER A DUES PERSONES
Per gaudir de l’Spa, cal fer una reserva prèvia mitjançant una trucada al telèfon 97 355 65 22 o un correu electrònic a info@elforndefreixenet.com
(servei no inclòs en el preu de la reserva de l’habitació)

En El Forn te ofrecemos una estancia inolvidable