Ruta de Vallferosa (BTT)

Ruta de Vallferosa

Tipus: BTT
Dificultat: Mitjana
Total recorregut: 25,9 km.
Punt de partida i d’arribada: Torà
Mereixen una parada:
Nucli antic de Torà
Torre de Vallferosa

Descripció:
La Ruta de la Torre de Vallferosa discorre pel nord de la Segarra, entre Torà i Vallferosa. En aquest indret es troba un dels paisatges més agrestes de la comarca, sec i amb uns relleus trencats que dificulten els conreus i posen a prova les cames dels ciclistes. A més, un ric patrimoni ens recorda que aquesta contrada fou cap a l’any 1000, el territori més avançat de la frontera entre els feudals i l’al-Andalus.

Torà
 és la població principal. El seu nucli antic, de planta semicircular entorn de l’església de Sant Gil, correspon a un poblament medieval, al qual s’afegí un raval al segle XVI.


A través del pont de les Merites de Torà es pot arribar fins a la torre del castell de Vallferosa impressionant exemple de les fortificacions frontereres dels segles X – XI.


Entre Vallferosa i Torà es passa pel santuari de l’Aguda, edifici romànic del segle XI – XII molt reformat, i les restes del castell medieval del mateix nom.

- OFERTES -

ALLOTJAMENT EN HABITACIÓ DOBLE
ESMORZAR
COPA DE BENVINGUDA
*Música en directe dissabtes segons programació

140€ / nit

RESERVAR SPA PER A DUES PERSONES
Per gaudir de l’Spa, cal fer una reserva prèvia mitjançant una trucada al telèfon 97 355 65 22 o un correu electrònic a info@elforndefreixenet.com
(servei no inclòs en el preu de la reserva de l’habitació)

En El Forn te ofrecemos una estancia inolvidable