Ruta del Monestir (BTT)

Ruta del Monestir

Tipus: BTT
Dificultat: Mitjana
Total recorregut: 30 km
Punt de partida i d’arribada: Sant Ramon
Mereixen una parada:Sant Ramon
Ivorra
Castellmeià

Descripció:
La Ruta del Monestir rep el seu nom pel monestir de Sant Ramon de Portell, punt d’inici i d’arribada d’un recorregut que permet apreciar la diversitat orogràfica del centre de la comarca, a cavall de les conques del Sió i del Llobregós, des dels altiplans amb costers suaus del pla de Sant Ramon fins a la vall d’Ivorra, la plana de Sant Guim, el barranc de Malgrat o els promontoris de la rodalia de la Manresana. A prop de Sant Ramon, en una de les zones més secaneres de la comarca, s’observen les característiques filades de pedra, o lleves, utilitzades tradicionalment per a la construcció.

La ruta passa per dos castells d’història ben diferent. D’una banda, Vicfred, antiga casa forta senyorial dels segles XVII i XIX habilitada com a castell visitable; d’altra, la fortalesa de Castellmeià, robust i majestuós amb les seves dues torres circulars, d’origen medieval i reformat en estil renaixentista al segle XVI.

- OFERTES -

ALLOTJAMENT EN HABITACIÓ DOBLE
ESMORZAR
COPA DE BENVINGUDA
*Música en directe dissabtes segons programació

140€ / nit

RESERVAR SPA PER A DUES PERSONES
Per gaudir de l’Spa, cal fer una reserva prèvia mitjançant una trucada al telèfon 97 355 65 22 o un correu electrònic a info@elforndefreixenet.com
(servei no inclòs en el preu de la reserva de l’habitació)

En El Forn te ofrecemos una estancia inolvidable